Hitne intervencije

Hitne intervencije

Builder handyman with construction tools. House and house renovation concept.

GRADJEVINSKO ODRŽAVANJE POSLOVNIH I STAMBENIH OBJEKATA

Svakom poslovnom i stambenom objektu potreban je kvalitetan majstor koji će rešiti sve probleme koji se pojave. Od zapušenja u vodovodnim cevima, do popravke raznih električnh aparata, naši profesionalnci pokrivaju gotovo sve vodoinstalarske i hausmajstor usluge. 

VODOINSTALATERSKE USLUGE

Naš profesionalni tim majstora pruža različite vodoinstalaterske usluge, u šta spada servis bojlera, ventila, sanitarija, kao i zamena grejača, prekidača, cevi, slavina, bojlera, bidea, sifona, itd. U skladu sa potrebama vašeg objekta vršimo ugradnju bojlera, slavina, ventila, sanitarija i ostale prateće opreme u vašem kupatilu. 

selective focus of male plumber in working overall fixing sink in bathroom
Home Plumbing System

ODGUŠENJA

Začepljenje odvodnih cevi i kanalizacije je nešto sa čim se naš tim svakodnevno susreće i za šta ima kompletnu opremu i alate. Vaša briga i nevolje biće okončane kroz par minuta. Pozovite naš call centar, dostupan 0/24h i očekujte našu ekipu u najkraćem mogućem roku.

HAUSMAJSTOR USLUGE

Od sada imate majstore za preporuku koji će sve poslove odraditi besprekorno. Na raspolaganju vam stoje vodoinstalateri, keramičari, električari, parketari, gipsari, moleri, fizički radnici, itd. Angažiovanje registrovanog pravnog lica za obavljanje intervencija ovog tipa donosi vam mir i sigurnost da će posao biti obavljen stručno i profesionalno, uz garanciju na radove kao i fiskalni račun.

Handyman with tool belt

DOPAŠĆE VAM SE VIŠE INFORMACIJA O ASB HITNIM INTERVENCIJAMA

Call Now Button060 0231 232