Humano srce

SVAKO IMA PRAVO NA SREĆAN I ISPUNJEN ŽIVOT!

Naši najmladji članovi društva u potpunosti zavise od nas. Mi smo im podrška na njihovom putu odrastanja i zadatak nam je da ih naučimo kako živeti na ovoj planeti vodeći se pravim vrednostima. Oni nemaju drugog izbora, sem da nam u potpunosti veruju. Opravdajmo to poverenje!

BOLJA BUDUĆNOST ZA BOLJE LJUDE

Nismo se svi na ovoj planeti rodili sa istim mogućnostima. Neki se lako snalaze kroz život, imaju snagu u sebi da se izbore sa svim poteškoćama i oni su primeri našeg društva. No postoje i oni kojima to ne polazi za rukom i kojima je potrebna naša pomoć kako bi svetu pokazali svoje kvalitete.

BUDIMO SOLIDARNI I HUMANI

Važno je pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Mi smo stubovi ovog društva. Ulažemo svakodnevno napore da ostvarimo svoje ciljeve i stvorimo bolju budućnost. Mnogo je onih koji bolju budućnost ne vide. Budimo im svetlo u tami, da pronadju svoj put.

POMOGLI SMO MNOGIMA JER VERUJEMO U SNAGU JEDINSTVA!

Zahvalnica za pomoć MNRO

Udruženje za pomoć MNRO dodelili su zahvalnicu direktoru Saši Radunoviću i našoj kompaniji za nesebično delo, pomoć i podršku 2019. godine.

Zahvalnica na humanoj, nesebičnoj pomoći i saradnji

Udruženje osoba sa invaliditetom Feniks dodelili su zahvalnicu restoranu Giros plus – kompaniji ASB plus za humanost, nesebičnoj pomoći i saradnji.

Zahvalnica za pomoć u organizaciji humanitarnog koncerta

Udruženje tekstopisaca Srbije – UTEKS dodelili su zahvalnicu našoj kompaniji za pomoć u organizaciji humanitarnog koncerta pod nazivom “Pesmom za Edina” 2016. godine u Rakovici.

Ulepšali Novogodišnje praznike mališanima iz vrtića “Naše Dete”

Danas smo, uz pomoć naših prijatelja iz Severnog dela Kosova, ulepšali Novogodišnje praznike mališanima iz vrtića “Naše Dete” koje se nalazi u Zubinom Potoku, darujući im paketiće sa slatkišima i igračkicama.Na kraju priredbe, dobili smo zahvalnicu od mališana koja će nam ostati kao lepa uspomena na današnji dan. KOSOVO JE SRCE SRBIJE

Zahvalnica za doprinos u radu udruženja

Zavičajno udruženje Birač – Drina za doprinos u radu dodelili su zahvalnicu našoj kompaniji 2019. godine.

Unicef – za svako dete

U doba najveće pandemije koja je zadesila svet pa i našu zemlju odazvali smo se Unicef-u i obezbedili preko 1000 skafandera, 9000 hirurških maski N95, 25000+ zaštitnih ogrtača, 5000+ zaštitnih kecelja, 700000+ hirurških rukavica i preko 5000 vizira. Brinimo o bližnjima, ostani kod kuće i ova pandemija će biti uskoro iza nas.

ASB HUMANO SRCE

ABS Plus je porodici sa Zvezdare poklonio novo kupatilo! Pobednik je izvučen u nagradnoj igri ASB HUMANO SRCE. Pobednicima nagradne igre smo uredili kompletno kupatilo i osposobili osnovne higijenske potrebe ove divne porodice.

Poželeli smo prvacima sa Kosova srećan prvi dan škole

Znamo da su deca naša budućnost i zato smo i ovog puta olakšali prve korake škole uz nove sveske i knjige. Srećan prvi dan škole.

Zahvalnica za humanost i dobro delo

Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet” dodelila je našoj kompaniji zahvalnicu za humanost, dobro delo iskazano prema socijalno-ugroženim porodicama, institucijama i crkvi aa Kosova i Metohije.

Call Now Button