O NAMA

Naše usluge

ASB plus

Ponosni smo na činjenicu da je ASB Plus porodična firma, osnovana davne 2014. godine. Primarna delatnost naše firme u to vreme bila je adaptacija i renoviranje stambenih i poslovnih objekata. U medjuvremnu, postepeno smo rasli i došli do  današnjeg preduzeća. Danas je ASB Plus uspešno angažovan isključivo na velikim projektima i uveliko prepoznat u poslovima izgradnje objekata, rekonstrukcije i renoviranja javnih preduzeća kao i rekonstrukcije objekata od javnog značaja.

Stubovi uspeha našeg porodičnog preduzeća su:

  • Stručnost
  • Visok kvalitet
  • Apsolutno poštovanje rokova
  • Humanost i solidarnost

Pregled i analiza projekta

Prva faza je pregled i analiza projekta, razmatranje načina na koji će se pristupiti projektu - kljucni element, od značaja za sve ostale faze realizacije

Projektovanje i planiranje

Druga faza je detaljno projektovanje i planiranje projekta i obuhvata procese projektovanja, izrade nacrta, preciznu organizaciju i preraspodelu tehnickih i ljudskih resursa, sto smatramo kljucnim aktivnostima koje prethode pocetku izvođenja projekta.

Izvođenje i realizacija

Treća i finalna faza je izvođenje i realizacija projekta. Ovu fazu karakterise maksimalna aktivnost svih precizno isplaniranih i angazovanih resursa. Realizacija projekta se izvršava po prethodno izrađenim projektima iz faze 2.

Ovakav sistem rada, doslednost u proceduri i neodstupanje od zacrtanih ciljeva ucinili su da ASB Plus bude prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih izvodjaca velikih radova, koji sve projekte zavrsava u predvidjenom roku, a neretko i pre dogovorenog roka.

Call Now Button060 0231 232