O nama

DA SE PREDSTAVIMO

ASB PLUS je porodična gradjevinska firma koja vec 20 godina izvodi poslove izgradnje, rekonstrukcije i adaptacije objekata. Značajno iskustvo stekli smo radeći na objekatima od javnog značaja kao što su škole, instituti, sportske hale, kao i stambeni objekti. Sa ponosom možemo reći da posedujemo najsavremeniju opremu i tim stručnjaka u oblasti gradjevine.

Možemo ispuniti sve vaše zamisli, od izrade idejnog rešenja projekta do izgradnjenog objekta spremnog za upotrebu. Važno je kome verujete – ASB PLUS je Vaš partner od poverenja!

KAKO RADIMO?

PREGLED I ANALIZA PROJEKTA

Prva faza je pregled i analiza projekta, razmatranje načina na koji će se pristupiti projektu – kljucni element, od značaja za sve ostale faze realizacije

PROJEKTOVANJE I PLANIRANJE

Druga faza je detaljno projektovanje i planiranje projekta i obuhvata procese projektovanja, izrade nacrta, preciznu organizaciju i preraspodelu tehničkih i ljudskih resursa, što smatramo ključnim aktivnostima koje prethode početku izvođenja projekta.

IZVODJENJE I REALIZACIJA

Treća i finalna faza je izvodjenje i realizacija projekta. Ovu fazu karakteriše maksimalna aktivnost svih precizno isplaniranih i angažovanih resursa. Realizacija projekta se izvršava po prethodno izradjenim projektima iz faze 2.

PRAVI PARTNER JE PROVEREN PARTNER!

Važno je sa kim saradjujete i ko vam je partner na vašem putu, jer pokloniti poverenje nekom, znači otvoriti se ka novim mogućnostima. Zato posedujemo različite sertifikate kako bi naši klijenti bili sigurni sa kim posluju i uvereni u kvalitet naših usluga.

Naši klijenti

Grafičko medijska škola Novi Beograd

Grafičko medijska škola Novi Beograd

Centar za kulturu Vlada Divljan

Centar za kulturu Vlada Divljan

Viva Medic

Viva Medic

GRADIMO ZAJEDNO,

pomozimo onima kojima je to najviše potrebno!

Znamo koliko je važno imati nekoga na koga možeš da računaš. Nekog kome možeš da se obratiš i ko će ti pomoći u trenucima kada ti je to najviše potrebno. Zato od svakog ugovora odvajamo novac za pomoć onima kojima je to najpotrebnije i redovno podstičemo i učestvujemo u humanitarnim akcijama. Podržite nas i pokažite koliko veliko srce imate!

Call Now Button