Renoviranje i rekonstrukcija

ŠTA PREDSTAVLJA RENOVIRANJE I REKONSTRUKCIJU?

Pod renoviranjem (adaptacijom) i rekonstrukcijom, podrazumevamo završne i grube, gradjevinske radove, kao i različite vrste instalacionih radova, koji mogu biti različitog obima i kompleksnosti, koje izvodimo sa ciljem prilagođavanja postojećeg prostora, bilo stambenog ili poslovnog, našim potrebama.

ZAŠTO IZABRATI SPECIJALIZOVANU FIRMU?

Gledajući na obim i različitost posla, za potrebe renoviranja ili rekonstrukcije objekta potrebno vam je više različitih profila majstora. To bi značilo više različitih ljudi sa kojima pojedinačno morate da sklapate dogovore oko cene, rada i vremena izvodjenja radova, što ume da bude prilično komplikovano i da se oduži, ukoliko majstori stalno menjaju dogovoreno vreme, ili troškove. Angažovanjem specijalizovane firme poput naše, vi imate uradjen objekat u najkraćem mogućem roku i po unapred odredjenoj ceni.

RENOVIRANJE PO FAZAMA

Da bi se postigao maksimalan učinak, često se više različitih vrsta poslova radi istovremeno. Zato je važno napraviti dobar plan i redosled poslova koji se obavljaju koji sadrži sledeće stavke:

GALERIJA RADOVA

Naš profesionalan tim na terenu izvodi renoviranje objekta.

GRADIMO ZAJEDNO,

pomozimo onima kojima je to najviše potrebno!

Znamo koliko je važno imati nekoga na koga možeš da računaš. Nekog kome možeš da se obratiš i ko će ti pomoći u trenucima kada ti je to najviše potrebno. Zato od svakog ugovora odvajamo novac za pomoć onima kojima je to najpotrebnije i redovno podstičemo i učestvujemo u humanitarnim akcijama. Podržite nas i pokažite koliko veliko srce imate!

Call Now Button