Završni i fini građevinski radovi

ŠTA SU ZAVRŠNI I FINI RADOVI?

Završni i fini radovi su radovi koji su neophodni kako bi objekat dobio funkcionalnost i estetiku. Pojednako su važni kao i grubi gradjevinski radovi na objektu, pa dodatno ulažemo napore da naši klijenti uvek budu zadovoljni. U završne i fine radove spadaju:

BRAVARSKI I PARKETARSKI RADOVI

Svakom objektu su potrebni vrata, prozori kao i kvalitetan parket. U saradnji sa našim partnerima ugradjujemo različite vrste aluminijmskih i PVC prozora i vrata, kao i različite vrste parketa i laminata. Kvalitet, sigurnost i dugovečnost su zagarantovani, jer radimo samo sa proverenim partnerima u čiji kvalitet smo se uverili dugi niz godina.

KERAMIČARSKI RADOVI

Dugi niz godina bavimo se nabavkom i ugradnjom podnih i zidnih keramičkih pločica raznih dimenzija sa polaganjem na lepku ili cementnom malteru, u zavisnosti od želje klijenata. Preciznost i tačnost su osobine koje krase naš tim u izvodjenju ove vrste radova.

MOLERSKI I FASADERSKI RADOVI

Za lepotu vašeg eksterijera, kao i fasade koristimo najkvalitetnije boje koje se trenutno nalaze na tržištu, a dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti pruža našem timu potrebne veštine da svaki objekat bude savršen i vizuelno perfektan.

UNUTRAŠNJE INSTALACIJE VODOVODA I KANALIZACIJE

Pored izrade nove vodovodne i kanalizacione mreže sa stručnim saradnicima za ovu oblast rada, bavimo se rekonstrukcijama postojećih vodovodnih i kanalizacionih mreža već godinama unazad sa nabavkom i ugradnjom kvalitetnih sanitarnih uređaja.

GREJANJE

Kako bi vaš objekat bio kompletan i spreman za useljaj nakon naših radova, u ponudu smo uvrstili i različite tipove grejanja koji će vam doneti mir i spokoj u hladnim zimskim danima. Bilo da se odlučite za centralno, etažno ili podno grejanje, naš tim vam stoji na raspolaganju da vaš objekat postane vaša oaza. Kontaktirajte nas za više informacija!

GRADIMO ZAJEDNO,

pomozimo onima kojima je to najviše potrebno!

Znamo koliko je važno imati nekoga na koga možeš da računaš. Nekog kome možeš da se obratiš i ko će ti pomoći u trenucima kada ti je to najviše potrebno. Zato od svakog ugovora odvajamo novac za pomoć onima kojima je to najpotrebnije i redovno podstičemo i učestvujemo u humanitarnim akcijama. Podržite nas i pokažite koliko veliko srce imate!

Call Now Button