Grubi građevinski radovi

ŠTA SU GRADJEVINSKI RADOVI?

Građevinski radovi su radovi u kojima specijalizovane grupe radnika, primenom odgovarajućih materijala i uz pomoć
odgovarajućih alata i opreme, realizuju aktivnosti na izradi određenog dela objekta. Postoji nekoliko faza gradjevinskih radova, i u njih spadaju: pripremni grubi radovi, gruba gradnja, siva faza i “ključ u ruke“.

PRIPREMNI GRUBI RADOVI

Pripremni grubni radovi su od izuzetnog značaja jer izgradnjom odredjenih objekata i instalacija pružaju sigurnost i bezbednost prilikom izvodjenja glavnih radova. U pripremne grube radove spada sledeće:

GRUBA GRADNJA

Ili grubi radovi predstavljaju izgradnju kompletnog temelja, zidanje zidova blokovima, kao i kompletnu krovnu konstrukciju sa pokrivačem (crepom). U grube radove takodje spadaju i betonski radovi, odnosno armiranje i izlivanje betonske ploče.

ŠTA SVE SPADA U GRUBU GRADNJU?

KAKO MI TO RADIMO?

Naša kompanija kompanija posteduje najsavremeniju opremu i materijal za izvodjenje svih vrsta grubih radova i uspešno realizujemo sve projekte u najkraćem mogućem roku. U videu možete pogledati kako izgledaju pripremni grubi radovi, tačnije čišćenje terena i rušenje objekata koji više nisu potrebni.

GALERIJA RADOVA

Naš profesionalan tim na terenu izvodi grube gradjevinske radove.

GRADIMO ZAJEDNO,

pomozimo onima kojima je to najviše potrebno!

Znamo koliko je važno imati nekoga na koga možeš da računaš. Nekog kome možeš da se obratiš i ko će ti pomoći u trenucima kada ti je to najviše potrebno. Zato od svakog ugovora odvajamo novac za pomoć onima kojima je to najpotrebnije i redovno podstičemo i učestvujemo u humanitarnim akcijama. Podržite nas i pokažite koliko veliko srce imate!

Call Now Button