IZGRADNJA OBJEKATA (KLJUČ U RUKE)

IZGRADNJA OBJEKATA (KLJUČ U RUKE)

KAKO FUNKCIONIŠE IZGRADNJA OBJEKATA?

Prilikom izgradnje svakog objekta postoje 3 faze koje je potrebno kompletirati kako bi objekat bio useljiv. To su grubi gradjevinski radovi, siva faza, završni gradjevinski radovi i “ključ u ruke”. Na ovaj način se osigurava potpuna funkcionalnost i kvalitet izgradnje svakog objekta.

GRUBI GRADJEVINSKI RADOVI

Grubi gradjevinski radovi su osnova izgradnje svakog objekta. Da bi se grubi radovi realizovali u sigurnom i bezbednom orkuženju, neophodno je obaviti odredjene pripreme. Izradnja temelja, zidanje betonskih zidova, kao i postavljanje krovne konstrukcije su sastavni elementi grubih gradjevinskih radova. 

SIVA FAZA

Siva podrazumeva završetak grubih građevinskih radova (temelj, zidovi, krovna konstrukcija) i obuhvata dodatne radove oko instalacija (voda, kanalizacija, struja) i priprema za podove. To bi značilo da je objekat pokriven, dovoljno zaštićen i funkcionalan za naknadno otpočinjanje faze zanatskih i završnih radova. 

ZAVRŠNI I FINI GRADJEVINSKI RADOVI

Važno je da objekat bude izgradjen od čvrstog i kvalitetnog materijala, koji osigurava dugovečnost, no isto tako je važno da objekat bude vizuelno dobro koncipiran i da se dopadne klijentu. Zato posebnu pažnju poklanjamo i završnim radovima kako bi naši klijenti uvek bili zadovoljni.

završni i fini gradjevinski radovi ASB Plus
izrada objekata "ključ u ruke" AB Plus

KLJUČ U RUKE

Želite kompletan objekat koji je spreman za useljaj? Upravo to dobijate. U ovoj fazi su završeni i fini gradjevinski radovi, a na vama je samo uredite eksterijer po vašoj želji. Izgradnja „ključ u ruke“ moze da podrazumeva i izradu idejnog rešenja, glavnog projekta i svih potrebnih dokumenata za građevinsku dozvolu.

GALERIJA RADOVA

Primer izrade kompletnog objekta po sistemu ključ u ruke.

izgradnja objeka "ključ u ruke" ASB Plus
izgradnja objeka "ključ u ruke" ASB Plus
Call Now Button060 0231 232